Daryl Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Nick: Deed Nick (admina/gracza): admin deed Steam_id (admina/gracza): Serwer: Zm Mapa: Czas zdarzenia:22:50 Uzasadnienie: administrator z przypadku, gracze blokują workami zombie, nie da się przejść, nadużywają stawiają je na zombie, koło mnie był deed zamiast coś powiedzieć czy zwrócić uwagę wolał wyjść sobie z serwera. Świadkowie: yy brak bo nikt prawie nie gra Dowód(Ss'y/Demko): Demko możecie sprawdzić SS mam tylko jak deed zblokował mnie ale nie sprawa tego dotyczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeD Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 "administrator z przypadku" - to zostawię bez komentarza. " gracze blokują workami zombie, nie da się przejść, nadużywają stawiają je na zombie, koło mnie był deed zamiast coś powiedzieć czy zwrócić uwagę wolał wyjść sobie z serwera. " Tak jak pisałem zarówno w Twoim podaniu jak i na shoutboxie miałem problemy z pingiem gdzie na serwerze zanim wszedłem do kampy rosnął mi aż sięgnął 200-300 i jedyne co robiłem to spam szalonego co chwile,więc nawet nie wiedziałem co się dziejepo czym wyszedłem z serwera.Na liscie serwerów ping był między 200-300 i próbowałem reset routera itp ale różnicy nie było. Jeżeli chcesz pisać skargi to smiało,tylko rób to faktycznie jak admin nie wykonuje swoich obowiązków,a nie dlatego że miał problemy techniczne. Co do łamania regulaminu przez graczy możesz pisać na shoutboxie czy też żłożyć skargę tutaj https://cs-satellite.pl/index.php?/forum/34-skargi/ To tyle ode mnie 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 źle napisana skarga , wypełnij wszystkie pola nie pozostawiając pustych luk znajdź swiadków i dowody wtedy będzie można rozpatrzyć skargę i najlepiej przejrzyj sobie regulamin bo jak narazie nie ma nic na temat worków w nim więc blokujący cię nie złamał regulaminu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemas Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 Skarga odrzucona, sprawdziłem na hltv mapa zm_poland, @ DeeD faktycznie miał skaczący ping więc mogło go przycinać. Ludzie zawsze będą oszukiwać i bugować to jest nie uniknione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts