Jump to content

Problem z counter-strike 1.6 ns

Recommended Posts

problem z cs'em spadki aż do 9 FPS (czasami) może ma ktoś jakąś poradę?

specyfikacja Komputera

16 GB RAM ddr3 

procesor i3 4005U (laptopowy)

Dysk SSD 500 GB (Praktycznie wolne miejsce)

Dziwna sprawa przeinstalowałem cs'a już z 4 razy i ciągle to samo

Spróboj wejść w grę Options/video ustaw tryb w zakładce Display mode na "Normal"  zmiejszyć trochę Resolution tylko nie schodź poniżej wartrości 848 x 480 bo nie będziesz nic widział ,odznacz polecenie "Wait for vertical sync" które też jest w zakładce options

wpisz dodatkowo komendy do konsoli 

fps_override 1

fps_max 999 (nie można powyżej tej wartości)

Na końcu możesz skorzystać z boosta fps od cesseti jeśli nie posiadasz gry na steamie a wiem że nie posiadasz 

Kilkasz H i tam powinieneś sobie poradzić nie pamiętam dokładnie jak było ale coś tam zakładka FPS BOOSTER i jak najwyżej

Jeśli te wszystkie działania nie pomogą to masz najmniejesze ustawienia komendowe gry (ale myślę że nie będą potrzebne jeśli zrobisz wszystko co powyżej zostawiam na wszelki wypadek link)

https://download.cs-classic.pl/zwiekszanie-fps-cs-1-6/

Cytat

fps_override 1

fps_max 999 (nie można powyżej tej wartości)

Raczej nie podziała bo skoro ma spadki fpsów to nic mu nie da to,że może sobie zwiększyc powyżej 100 fpsów(override) skoro i tak dalej będą spadały, tak samo nic mu nie zmieni to,że może zwiększyć sobie limit do 999 fpsów jak jego komp może np wyciągać np do 300 fpsów skoro dalej będą spadki.
Polecam kupić konto steam (20zl za klucz max) i zainstalować.
Pytanie brzmi też jakiej wersji csa używasz