Leszek Posted January 23 Share Posted January 23 Chciałbym się pożegnać z wszystkimi forumowiczami bo w kilka dni moje życie odwróciło się do góry nogami , będę zaglądał czasami dziękuje @ Przemas za danie szansy w administracji jako admin zm i zajebiste chwilę ❤️ @ Maniek tylko tam daj czasami ludzią pograć i nie stawiaj z @ hitmanek tyle lmów hahahaha @ POWAZNIE @ TenKe @ HaZaFuK dzięki chłopaki za piękne chwilę i zabawę na serwerze może nie zawsze zgodną z zasadami jak te 7 lmów w jednej kampie ale zabawę na poziomie ❤️ @ Zombie Show trzymaj tam dział propozycje serwra zm jak najbadziej na baczności i mieliśmy podobne upodobania techniczne i fabularne serwera które napewno go ulepszą i dadzą źrodło nowym graczą 😄 byliśmy wszyscy zajebistą paczką znajomych , zajebista paczką administracji @ DeeD gnoju nie łam regulaminu admina bo cię dopadnę któregoś dnia hahahahaha @ Daryl trzymaj się stary powodzonka tam z serwerem nie było mi dane żeby zagrać ale wierzę w ciebie tylko nie gadaj ze zm w kampie skakać nie może XD dziękuje wam wszystkim kocham was debile moje za każdy dzien na serwerze i na forum trzymajcie sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
POWAZNIE Posted January 23 Share Posted January 23 cus się poradzi swiat się zmienia powodzenia w zyciu przyjacelu dzenki za spulny czasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitmanek Posted January 23 Share Posted January 23 3maj się i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek Posted January 23 Share Posted January 23 Pionka. 3 maj się Byku. Może się gdzieś jeszcze spotkamy 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daryl Posted January 25 Share Posted January 25 trzymaj sie mordeczko, wracaj jak najszybciej do nas! zawsze bedziemy czekac! piona byczku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts